maanantai 11. heinäkuuta 2016

R U I S 1 6

Ruissi2016 oli jälleen kerran ihan huikea. Niinkuin aiempina vuosinakin, sää oli uskomaton ja meiän viidentoista hengen porukassa oli enemmän palanutta ihoa kuin tervettä haha. Meno oli rento enkä nähnyt yhtään mököä enkä murjotusta. Esiintyjät olivat tosin huomattavasti heikommat kuin esim. edeltävänä vuonna, mutta eipä tuo haitannut. Livemusa on aina nastaa ja erityisesti festarimiljöössä. Mulla oli messissä pieni pokkari, jonka avulla näette hieman Ruissia minun silmini.


5 kommenttia:

 1. Oijoi, Ruisrock! Oon käyny lukemattomilla keikoilla ja festareilla, mutten koskaan ikinä Ruississa, vaikka sinne aina haluaisin. Mulla on loma aina väärään aikaan ja oon automaattisesti vknlopputyöntekijä, vain harvoin vknloppuisin vapaita. Täytys kyllä josku kesä pyytää vapaaksi ja lähteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruis on kyllä oikeasti tosi huonosti järjestetty festari, mutta sillä on niin paljon fiilisarvoa, että kerta toisensa jälkeen sinne tulee mentyä. Mutjoo Ruissi on kyl pakko jokaisen kokea! Millä muilla festareilla oot käyny? Mikä on paras niinku leirinnän puolesta? :)

   Poista
  2. En osaa tohon leirintäarvosteluun nyt lähteä, koska en juurikaan niitä oo nähny. Oon aina yöpyny jonkun luona :)

   Poista
 2. Nastoja kuvia Mikko! Niistä välittyy mahtava fiilis. :)

  VastaaPoista