sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Top 3 blogit!

Me ollaan nykyisin The Stoats. Ja tässä kontekstissa sana "me" viittaa mun bändiini, joka aikaisemmin kulki nimellä Space Weasels. Ei mitään järisyttäviä syitä nimenvaihtoon, ehkä me vaan kaivettiin jotain snadisti tylsempää aka vakavampaa nimeä tai jotain. FB:ssä ei enää voi vaihtaa tuosta noin omien sivujen nimeä, joten me jouduttiin duunaamaan uudet bändisivut, jotka löytyy:Minä@Lepakkomies. KirstiLeinonen.photo


Ja samalla kun jatkat lukemista voit laittaa meidän uuden rallin
  I Just Want To Know Your Name soimaan:

Aaron@Vernissa. KirstiLeinonen.photo

Bändin ohella mun elämä on jälleen aika kiireistä. Oon ollut tosi paljon lomilla, mut jotenkin oon saanu kaikki vapaatkin vähän tukkoon. Kesäkuussa oli itseasiassa pari viikkoa sellaista höntsäilyä ja olin ihan bored. Mutta nyt taas meinaa jalat vipattaa toisaalle vaikka sillä istumalla olisi vielä hommat kesken. Kaiken lisäksi mä olen nyt saikulla. Ilosaarirockin jälkeen iski pieni nuha, mutta eilen duunissa se nuha muuttu voimattomuudeksi ja oli pakko jäädä tänään kotiin lepäämään. 
      Tässä nyt oon sit nostanu läppärin sängylle ja käynyt läpi juuri noita Ilosaarirockin kuvia ja lukenut muiden blogeja. Ja toi jälkimmäinen juttu on kyllä ihan bimbo, sillä en aikoihin ole jaksanut lukea mitään. Se on tosi ikävää, sillä millä logiikalla odotan muiden lukevan mun sanatulvaa, jos en itse kykene samaan. On the other hand mä olen viime postauksissa lähinnä postannut kuvia, joten eipä niissä paljoa luettavaa olekaan haha.


Jesse@On the Rocks. SamuliSalo.photoTässä kuitenkin kolme blogia, joita luen enemmän ja vähemmän säännöllisesti. Kaikki erilaisia ja mielenkiintoisia. 


Tämän Sina neidin elämää on oon jo muutaman vuoden seurannut. Tapasin Sinan Hard Rock Cafen jameissa, jossa käytiin vuosia sitten aina metelöimässä. On ihan huippua mennä lavalle tuntemattomien tyyppien kanssa ja alkaa soittamaan kappaleita improvisoiden. Sina laulaa tosi hyvin ja mielenkiinnolla odotan milloin  neiti suoltaa ulos jonku killer rallin ulos haha. Tällä hetkellä hänen blogi on mulle paikka missä voin ihailla rohkeita asukokonaisuuksia - sellaisia vaatteita, joita en itse käytä, mutta ihailen niiden kantajia!


Metsälintu
On blogi jonne voin paeta Kampin meteliä. Blogi on täynnä ihania kuvia, joita ei ole raiskattu editoinnilla - nämä kuvat on otettu oikeaan aikaan oikeassa paikassa! Blogin taianomaisuus on sopivaa vastapainoa kaikelle urbaanille kiireelle, mitä mun elämä on täynnä. Jos sulla on lähinnä muotiblogeja sun lukulistalla niin silloin kurkkaa tänne aina välillä. Kapitalistiyhteiskunta unohtuu ja hymy nousee korviin. Tämä on vahva suositus!


Cinderella Days
Roxy on neiti, jolle tapahtuu. Luonnollisesti blogiin harvemmin postataan tylsiä juttuja, mutta tällä neidillä on jotenkin tosi usein jotai huikeaa meneillään. Ja jos ei ole mainittavaa meininkiä niin ne tylsät päivät on korvattu jollain oikeasti mielenkiintoisella vaihtoehtosisällöllä. Tässä blogissa on niin paljon erilaisia teemoja, että niitä on turha lähteä erittelemään. Ota selvää lukemalla! Erikoisbonushuomio täytyy kuitenkin antaa neidin cover-videoista. Neiti omaa kauniin lauluäänen ja on vain ajankysymys milloin joku label löytää hänet!


Tässä vielä pari photoa Ilosaaresta!
Mew on syy miksi skippasin Ruissin ja meninkin Ilosaareen. 

Royal Bloodin jälkeen maa oli tomua.

Napue GT 12e OK!

Riku ja Mato

Nothing But Thieves oli jälleen kerran huikea.

Eeva ja minä.Darude.

Camping Jump!
Seuraavaan kertaan rakkauspallerot!
2 kommenttia:

  1. Hei kiva tietää olevansa jonkun lukulistalla, kun ei kaikista tyypeistä jää jälkiä :) Mäkin oon viimeaikoina ollut ihan surkea blogien lukija, mutta luppoaikana tulee selailtua. Nää kuvantäyteiset postaukset on kyllä parhaita, ei tartte välttämättä selittää niin tarkkaan kun kuvistakin näkee. Hyvä meininki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytynee ehkä kommentoida aktiivisemmin muille niin jäisi se "jälki"! Ja mitä tuohon kuvantäyteiseen postaukseen - se on juurikin näin, "kuva kertoo enemmäin kun tuhat sanaa" ei ole tuulesta temmattu sanonta! :j

      Poista