maanantai 27. helmikuuta 2017

Kevään hymytHola! Helmikuu vetää viimeisiään ja kevät alkaa olla käsinkosketeltavaa. Vaihdoin jo lämpötumput kevyisiin lapasiin ja jönssonit voi jättää rauhassa vaatekaapiin. Tuo yksi aamu oli niin aurinkoinen, että lyhyt kauppareissu muuttuikin kävelyksi Eiran kauniissa ympäristössä. Kevätauringon lisäksi moni muukin asia on saanut mun varpaat heilumaan ilosta.

Tässä muutama:
- Ilosaaren kattaus on tänä vuonna ihan insane. Pelkästään se, että mun yksi ehdoton lempi orkesteri Mew soittaa siellä, olisi riittänyt lipun ostoon. Ja esim. sellaset yhtyeet kuin Imagine Dragons, Royal Blood, Ultra Bra, Millencolin, The Hellacopters ja Ellinoora on soinu loopilla vaikka kuinka. Nämä kaikki saman viikonlopun aikana. Kuka muu on tulossa Ilosaareen ja mitä odotatte eniten?


Festariminä

- Mun olisi tarkoitus lähteä perheen ja ystävien kanssa Italiaan kesän alussa. Kanssamatkustajat suunnittelevat kaiken ohjelman sinne ja mä vaan downshiftaan hymy naamalla. Tulee olemaan huomattavasti lungimpaa kuin ei tarvitse itseä varailla AirBnb:n olohuoneita. Tod. näk. sitäkin joutuu vielä tänä kesänä tekemään, mutta mitä vähemmän sen parempi haha. Se on kyllä niin totta, että matkat kannattaa varata jonkin ajan päähän, koska ilon odottaminen on itsessään mukavaa.


IG: mikkoweasel


- Me äänitettiin bändin kanssa kolme rallia, jotka näillä näkyminen miksataan 17.3. Eli todennäköisesti huhtikuun alussa on pari uutta meluraitaa ulkona. Mokailtiin viime vuonna vähän aikataulujen kanssa eikä olla vieläkään julkaistu kaikkia ralleja, jotka äänitettiin tammikuussa 2016 - saa nähdä näkeekö ne koskaan päivänvaloa haha.


Studiominä


- Vaikka Kela yllätti mut tajuttoman isolla ja talouttani horjuttavalla takaisinmaksulaskulla (tienasin vuonna 2015 opiskelun ohella liikaa hihi) niin haaveilen silti monista kivoista jutuista, mitä aion tänä vuonna ostaa. Päätin muun muassa koota mun pedaalilautani uusiksi! Pedaalilauta aka spedulauta aka steppaajan opettaja on siis sähökitaran ja vahvistimen väliin tulevia soundimaailmaa muuttavia polkimia toisiinsa kiinnitettyinä ( katso ylemmän kuvan lattia). Ja tämän läjän jokainen soittaja rakentaa oman maun mukaan. Kaikki eivät käytä kitarapedaaleja ollenkaan, mutta jos on edes vähän hifistelijä niin kyllä niitä tulee hankittua. Ja niihin jos mihin saa rahaa palamaan. Aion varmasti tehdä tosi laajan postauksen sitten kun olen saanut säästettyä rahaa tähän suuroperaatioon.Liveminä


- Ja sitten se kaikista siistein juttu. Aloin tossa viime syksynä suunnittelemaan yhden päivän festivaalia kevyemmälle rock- ja pop-musiikille. En ala tähän avaamaan kuinka paljon kyseisen tapahtuman järjestäminen oikein vei aikaa ja vaivaa, mutta nyt se on vihdoin tulossa! Kyseessä on siis Indie Fest, joka järjestetään Vernissassa (Tikkurilan juna-aseman vieressä) lauantaina 18.3! Messissä on meidän lisäksi Softengine, Retro Station, For Tomorrow ja New Fashioned. Kaikki on tän hetken indiemusiikin kermaa ja odotan iltaa kuin kuuta nousevaa. Rakkaudella suosittelen, että jokainen vailla ohjelmaa tuolle illalle - päättää olla osa suomen musakulttuuria ja nappaa lipun ennakkoon tästä linkistä! Nähdään siellä ja tulkaa vetämään mua hihasta, haluun tavata tän blogin lukijoita! :j

I N D I E   F E S T
- MikkoEi kommentteja:

Lähetä kommentti