maanantai 2. tammikuuta 2017

Horoskooppi 2017Kirsti Leinonen on yksi kovimmista uusista keikkakuvaajista ja oli ilo saada hänet myös meidän Tavastian keikalle kuvaamaan. Uskon ja toivon, että hänet huomataan piireissä ja hän saa ansaitsemaansa tunnustusta ja pian!

Ja tästä meiän musaa soimaan taustalle kun luette!
https://open.spotify.com/track/6eeOZvZQR9uVldSyOJZtrI

Vuosi vaihtui tutuissa merkeissä. Nousuhumalassa stiflaavat paremmasta tulevasta haaveilevat dudet ja dudettet räjäyttivät isolla rahalalla otsonikerrokseen reikiä ja pelottelivat pikkulintuja. Dementia-osastolla uskottiin venäjän hyökkäävän jälleen ja ne, jotka eivät scrollaa Youtube-kommentteja koskaan alas, ihmettelivät Suomi100-juhlissa, kuka tai mikä ihme on Darude. Itse olin vähän noita kaikkia ja - koska muutkin niin minäkin - päätin, että juuri alkava vuosi tulee olemaan timanttinen. Tänä vuonna maksimoin elämäni onnistumiset ulkoistamalla vastuun ulkoavaruuteen. On aika tutkia mun horoskooppiani Rapua!

Treeniksen joulusiivous

Eläinrata - tuo ekliptikaa ympyröivä vyöhyke, jonka sisällä meidän avaruusnaapurit elikkä ne muutamat vaatimattomat planeetat möllöävät. Tuon Eläinradan merkit suhteessa Auringon, kuun ja planeettojen sijaintiin tiettynä ajan ja paikan hetkenä taas määrittelee tähtikartan, josta luetaan horoskoopit.
         Itse satuin putkahtamaan tähän julmaan maailmaan heinäkuun puolessa välissä ja tähtien mystinen asento merkitsi minut ravuksi. Luonteeni, elämänfilosofiani ja onneni oli tuolla samalla sekunnilla sisimpäääni kirjoitettu. Minä synnyin ravuksi.
   
Koti

Internetin yksi monesta profeettasanapuurosta kertoo ravusta seuraavaa:

- Hallitseva planeettani on Kuu
- Elementtini on vesi
- Mantrani on rakastettava ja rakastava
- Luonteeni on tunteellinen, materialistinen ja temperamenttinen
- Hallitsen kehossani ruoansulatusta ja rintaa
- Onnenkiveni ovat kuukivi, helmi, keltainen topaasi, 
  punainen koralli, granaatti ja valkoinen Jade
- Metallini on hopea
- Onnenkirjaimeni on D
- Onnenlukuni ovat 2,3,9,11,12,18...
- Onnenvärini ovat hopea, sininen, vedenvihreä, valkoinen,
   savunharmaa, turkoosi ja jäänsininen
- Onnenpäinäni on maanatai, tiistai ja torstai
- Hyvin sopivat tähtimerkit ovat Härkä, Neitsyt, Skorpioni ja Kalat
- Huonosti sopivat tähtimerkit ovat Jousimies, Vesimies ja VaakaIltalehden profeetta kertoo, että "sinun ei kannata tuhlata energiaasi ihmiseen, joka ei sinua kertakaikkiaan miellytä. Hän saattaa aiheuttaa sinussa jopa ahdistusta. Karista pölyt jaloistasi ja häivy."

Me Naiset-lehti lupasi tälle maanantaille, että "päiväni on täynnä kuhinaa ja tapahtumia. Tapaan uusia ihmisiä ja kuulen toinen toistaan kiinnostavampia juttuja."

Kauneus ja Terveys suosittelee minulle uimista.

Cosmopolitanin sivuilta en taas löytänyt viimeisintä tarinaa minusta. Kyseisen lafkan levissä työskentelevä profeetta on varmasti kaikkein pätevin ja hintavin, kun eivät pysty tarjoamaan totuuksiaan ilmaiseksi netissä.


Semifinal

Bar Bäkkäri

Tavastia

Sanomattakin selvää, että kaikki tuo osuu täysin minuun. Paitsi, etten tänään tavannut kuin pari uutta kassaneitiä kahvilassa ja Stockalla, vaikka Me Naiset lupasikin minun päivään kuhinaa ja tapahtumia. Iltalehden vinkki ystävästä, joka pitää hylätä on varmasti Niko, joten voinkin poistaa hänet samantien Facebook-ystävistni ja lähettää Snapchatissa hyvästit. Kauneus ja Terveys taas osui lähelle, koska päätin loppuvuodesta alkaa käymään enemmän uimassa.
         Ja mitä tulee noihin onnen elementteihin ja muihin. Tiivistettynä koko homma kuuluu niin, että pienet onnistumiset ihmisenä eivät ole minun ansiotani, vaan sen, että onnenkiveni graniitti sattuu nyt olemaan Suomen kallioperän yleisin kivilaji. En todellakaan tule toimeen Jousimiesten, Vaakojen ja Vesimiesten kanssa ja nyt kun tämä brainstrom on kirjoitettu, siirryn savunharmaan viltin alle palvomaan kuuta ja kirjoittelemaan hopeakynälläni D-kirjaimia ja juomalla elementtiäni vettä - onhan tänää onnenpäiväni maanantai.

Hettoniemi BlockParty

Monet mun ystäväni lukevat horoskooppeja aina kun vastaan tulee ja myönnän kuuluvani tähän samaan joukkoon. Kysymys kuuluu kuitenkin, että uskooko oikeasti kukaan niihin tosissaan? Tai yrittääkö joku edes puoliksi ottaa niistä elämänohjeita. Itse en anna horoskoopille tieteellistä painoarvoa grammaakaan, mutta onko jonkun lukijani mielipide eri? Tai jos luette horoskooppia niin miksi? :j

Kaisaniemen Kasvitieteellinen Puutarha
Maalasin Eevalle taulun haha

Halaus kaikille ja riemukasta alkanutta vuotta!2 kommenttia:

  1. Haha, itsekin luen joskus horoskooppeja ja suhtautuminen niihin vaihtelee melkeinpä sisällön mukaan. Niitä tulee siis luettua lähinnä kiinnostuksesta, sopivatko ne omaan tilanteeseen ja mitä ne voisivat tarkoittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha :D Näinpä. Ainahan niistä löytyy yhtäläisyyksiä omaan elämään, kun niin ympäripyöreitä kirjoittavat haha :)

      Poista