maanantai 27. kesäkuuta 2016

Space Weasels

Vuodenvaihteessa saatiin vihdoin aiemmin mainittu bändiproggis kunnolla pyörimään. Rumpali löytyi ja myöhemmin kun läjä omia ralleja oli valmiina niin päätettiin antaa laulu- ja soitinyhtyeemme nimeksi Space Weasels. Nokkelimmat saattavat ehkä mahdollisesti ja salaisesti huomata yhteyden bändin ja tämän blogin nimien välillä hihi. Treenailtiin ihan pähkinöinä ja käytiin studiossa äänittämässä neljä biisiä, josta yksi julkaistiin musavideon kanssa. Tää ensimmäinen sinkku valittiin tarkoituksella tällaiseksi the Beatles-renkutukseksi, joka jää päähän soimaan. Seuraavat julkaistavat rallit ovat snadisti "vaikeampia" kappaleita enkä malta odottaa, että julkaistaan ne tässä lähitulevaisuudessa.
  Olen tainnut mainita joskus, että kokoonpano oli ennen siis Aaron, Jesse ja mä. Nyt siis meitä on yksi veijari enemmän ja puolessa vuodessa tästä tyypistä on tullut mulle hullun tärkeä ystävä. Jäbä ei pelkästään ole hemmetin kova rumpali ja laulaja - vaan aivan hemmetin mukava ja aito ihminen. Lisäksi on ihanaa kun meidän elämänfilosofia ja mielenkiinnot liippaa tosi läheltä toisiaan. Hänet tavattuaan kävi ekaa kertaa niin, että mua pyydetiin LaDiin eikä toistepäin. Tämä rumpali, jonka kanssa mut löytää Tavastialta joka lauantai, kantaa nimeä Matias. Jostain - ah niin randomista syystä - hän on saanut joskus lempinimen Mato. Älkää siis pyöritelkö kulmakarvojanne kun jatkossa puhun aina Matosta.
        Olen viettänyt bändiläisten kanssa nyt huomattavan osan vapaa-ajassta. En olekaan tänä vuonna käynyt kiipeilemässä juuri ollenkaan ja tää blogikin on ollut hiljainen. Sellaista se on; herätys, töihin treeneihin, himaan kokkaamaan ja nukkumaan - tää rumba on soinut loopilla jo pitkän aikaan haha. Pienissä väleissä sitä jopa ehtii nähdä ystäviäkin bileiden ja skeden merkeissä.


Muttajoosiishei, ollaan siis ihan alkutaipaleella tän projektin kanssa, ja pyydänkin teitä ihania törröttimiä siellä ruudun kauniimmalla puolella tykkäämään meiän orkesterin FB-sivusta, niin pysytte perillä meiän tulevista loppukesän keikoista keikoista ja muista meiningeistä.

Pistäkää seuraavaksi soimaan meiän eka renkutus TÄSTÄ 
ja sitten selatkaa pari kuvaa meiän keikoilta. Halaus!
Emergenza bändin skaban semifinaaleissa. KalleKervinen.Photo


Aaron tiluttaa Nosturissa. Kalle.Kervinen.Photo


Jesse tiluttaa Nosturissa. Kalle.Kervinen.Photo


80:stä bändistä päästiin jaetulle 4. sijalle. Kalle.Kervinen.Photo


Mato tiluttaa Nosturissa. Kalle.Kervinen.PhotoRokattiin Bar Basessa. Samuli.Salo.Photo


Rokattiin Hard Rock Cafessa. Samuli.Salo.Photo


Aaron HRCafe. Samuli.Salo.Photo


Rokattiin Bar Looses. Niko.Lintunen.Photo


Vappu Weasels


Maton piirtämä logo


Mun nolo haastattelu TÄSTÄ 
Sleep Weasels


Studiossa
Space Weasels Senja.Rapila.Photo

5 kommenttia:

 1. Heey oot back :) Kuulostaa kyllä tosi hyvältä!
  Ja upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh snadi tauko ehti tulla, koitan kyetä kaikelta kiireeltä edes vähän enemmän nyt kirjoittelemaan haha. Ja hei kiitos kiitos, ootas vaan millaisia sydämenmurskausrallei on tuleva!

   Poista
 2. Hauskaa, että ootte saanu ton bändikeissin eteenpäin! Kuten sanottua, mun pitäis joku kerta tulla kattomaan keikalle livekunto:D Eka biisi lupaa hyvää:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nosiis todellakin kannattaa tulla, sillä live on aina parasta! Tosin sähän sen tiedät, kun kierrät kokoajan keikoilla ainakin somen mukaa :D Kiitos kiitos!

   Poista
  2. Joo, niin taidan tietää :D

   Poista