torstai 19. marraskuuta 2015

AntiHymyPoikaKo

Hola syksytalvi!


Viime tammikuussa soitin hammaslääkäriaikaa itselleni. Viime käynnistä oli vierähtänyt useampi vuosi (hups). Ei ollut erityisiä särkyjä niin sain ajan kätevästi nyt loppuvuodelle. Mua ei sillai jännittänyt hammastarkastus, mutta se oli paljon ikävämpi kokemus kuin odotin. Se itse operointi sillä tavalla haitannut, mutta ko. hammaslääkäritäti oli erittäin julma. Mulla oli elämäni ensimmäiset kolme reikää ja tuomioksi sain sellaista pudistelevaa päästä ja ylimielistä mutinaa. Sanoi, että kolme reikää on porattava ja viisaudenhampaat tod. näk. revittävä. Suositteli aikaa suuhygienistille, sillä suun limakalvoni olivat kuulemma ärtyneet.
   Menin ihan surulliseksi. Mulla pyöri vain ajatukset, että olen epäonnistunut hampaitteni hoidossa ja mun pitäisi lopettaa teen juominen, sillä tälläinen kuva mulle annettiin. Soitin paniikkipuheluita ihmisille kun lähdin surullisin mielin töihin. Se päivä oli kamala. Päätin, etten syö tai juo mitään sokeripitoista jouluaattoon asti (oon pitänyt päätöksestä kiinni).

Viikko eteenpäin menin suuhygienistille ja näin tämä tarina saa onnellisen käänteen. Istuin hammaslääkärituoliin ja sanoin, että mulla on kuulemma tosi huono tilanne purukalustossa. Hygienisti tutki ja hoiti suuta ja mumisi, ettei tilanne ole ollenkaan paha. Kolme reikää 23-vuotiaana ei ollut mikään juttu. Nähnyt tapauksia, missä 17-vuotiaiden hampaat on yhtä isoa reikää. Sitten käytiin hauska dialogi ja hän kertoi mulle mitä olin tehnyt väärin. Listerine on kuulemma ihan myrkkyä, kuivattaa limakalvoja ja koko syy ärtyy. Ainoa hyöty suuvedessä on fluori ja listerineä kymmenen kertaa halvemmat suuvedet ovat myös kymmenen kertaa parempia suulle.
   Lisäksi mulla ei ollut mitenkään ollenkaan tapana pestä erikseen hampaanvälejä ja neiti hygienisti näytti mulle millaisia pikku kumitikkuja mun pitää hankkia hampaidenvälien puhdistamiseen. Mulla oli tosi mukava olla hygienistin luona, sillä hän ei yhtään syyllistänyt. Sanoi, että pienillä muutoksilla suu tulee nopeasti tip top-kuntoon.
    Mulle varattiin aika kahden viikon päähän ja sama hygienisti tarkisti taas tilanteen. Hammaskivi oli lähtenyt alahampaista tosi hyvin ja koko suu oli nyt jo huomattavasti terveempi. Hän sanoi, että ainoa ongelmakohta on viisaudenhampaat, joita on tosi vaikea pestä. Ehdotti, että poistatuttaisin viisauden hampaat ja tämän jälkeen luottaisi täysin mun hampaiden hoitoon. Sovimme, että menen ensi keväänä hänen luo jälleen, että voin todistaa kuinka olen oppinut myös hammasvälien kunnollisen putsaamisen.
    Lähdin hygienistilta tosi hyvillä mielin. Kuulemma voisin juoda teetä niin paljon kun halusisin ja herkkuja ihan niinkuin muutkin eli silloin tällöin. Teetä aloin taas onnellisena juomaan, mutten kyllä herkkuihin koske pitkään aikaan. Motivaatio on huipussa ja joulukuun lopussa kun mun kolme reikäää on paikattu - voin olla oman elämäni hymypoika.

Vanhempia kuvia kattomalla tajuaa, kuinka pitäis käydä taas äkkiä parturissa.


Ja hei sain tossa aikoja sitten noita Liebster Award-haasteita semi. Mä oon tehny niitä tosi laiskasti ja syvimmät pahoittelut neidit ja herrat jos en ole teidän kyssäreihin vastaillut. Mä teen tän tosi reippaasti ja vastaan nyt Jeminan kyssäreihin.  Nää haastejutut on just näitä puolia somessa, joissa olen yhtä taitava kuin laiskiainen lentämisessä.Treenis


1.Mitä odotat tältä syksyltä eniten?
-Syksyltä en odota enää paljoa, mutta varattiin bändin kanssa Studioaikaa tammikuulle!!!

2. Mitä sosiaalisia medioita käytät eniten?
-Saletisti FB ja IG (mikkomusic)Bändin poikia


3. Luetko lehtiä? Aikakaus- vai sanomalehtiä?
-En juurikaan. Cosmopolitania parturissa ja metroa toisinaan.

4. Millaisista musiikkivideoista tykkäät?
-Semmosista perus niinku tääPiirtäminen auttaa keskittymään duunin kokouksissa


5. Entä millaisista musiikkivideoista et?
-Sellaisista, missä eroottisuus vie huomion pois itse kappaleesta.

6. Onko sinulla tavoitteita tälle syksylle?
-Tajuton sixpack ja säästötilin avaaminen pitäis hoitaa ainakin alta haha.


Hollywood Housen pikkujoulujen jatkot


7. Paras muisto viime syksyltä?
-Kouluruokailu luokkalaisten kanssa ja pitkät akkaritreenin Aaronin kanssa

8. Koska viimeksi olet nähnyt jonkin harvinaisen villieläimen.
-Lepakko keskellä Kamppia!


Tui


9. Ahdistaako tai ärsyttääkö jokin kysymys, jonka esimerkiksi monet sukulaiset kysyvät?
-Ei

10. Oletko menossa tänä syksymä keikoille tai festareille?
-Tuli just Tiisu, Mew ja Robin dyypattuaMew11. Mielipiteesi tästä medioissa paljon uutisoitavasta turvapaikanhakija/pakolais-jutusta?
-Vaikea kysymys, en osaa vastata. Elämme jänniä aikoja. Ammun kuitenkin rakkautta ja kaikkialle maailmaan!Moimoi

- Mikko2 kommenttia:

  1. Oot jotenkin niin kauheen sympaattinen, hymyilytti!:----)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos neiti Tilda! Hyvä, että kirjoitukseni saavat positiivisia tunteita pörräämään. Kommenttisi sai minut hymyilemään :j

      Poista