torstai 7. toukokuuta 2015

Aamukampaamo

Jälleen kerran törmäsin FB:n ihmeellisessä maailmassa Iltalehden uutiseen TÄMÄ. Lyhesti siis aseistakieltäytyjäliitto on avannut uuden nettisivun Eoa-Armeijasta, jonka tarkoitus on auttaa ihmisiä selviämään epäkäytännöllisestä sekamelskasta, jonka armeijaa välttävät joutuvat käymään läpi. Aivan naurettavan harmiton juttu, mutta ai jumantsuige kuinka Suomen aidot miehet siitä suuttui haha. Luin kommentteja ja lähes poikkeuksetta ne kuului näin:


"Aseistakieltäytyjät eturintamaan miinoja koputtelemaan..."
- Aseistakieltytyjiin kuuluu mm. ensihoitajia ja lääkäreitä. Uskon, että heistä olisi sodan syttyessä enemmän apua lääkinnällisissä tehtävissä kuin jauhelihana maastossa."Kyllä minä mielummin kuolen vihollisen luoteihin kuin joutua teloituskomppanian ammuttavaksi ja syynä aseistakieltäytyminen." 
- Tarkoitetaanko tässä, että Suomen oma armeija lahtaisi aseistakieltäytyjät? Vai, että vastustajan armeija antaisi meille hipinperseille niskalaukauksen kun heittelimme kukkia heitä päin?


Lyriikoita


"Velliperseiden liitto :D, eikä oo äiti tekemässä ruokaa tai punkkaa petaamassa :D Tai se äkäinen vääpeli huutaa :D"
- Oon velliperse :D Äiti tulee ainaa tekee mulle ruokaa ja petaa sänkyni :D"Itsenäisyys on yhteinen asia. Heitelkää vaikka lumipalloja jo pyssykät pelottaa."
-No jos lunta on niin aivan varmasti heittelen lumipalloja!"Isänmaan puolustaminen on jokaisen velvollisuus. Tällaiset vapaankasvatuksen tulokset pitäisi laittaa suota kuokkimaan ja lapiopelillä ojia kaivamaan... Näkyy jäävän ylimääräistä energiaa tyhjänpäiväisyyksiin."
- Mä kyl ihan rehellisesti syytän mun vanhempia, että ei oo antanu tarpeeksi ruoskaa ja musta on kasvanut tällänen ihmispeba. Mulla on liikaa energiaa ja käytän sitä muun muassa työssäkäyntiin, musiikkiin, bändiin, frendeihin, boulderointiin, skedeen, bloggaamiseen, valokuvaamiseen, kokkaamiseen, lenkkeilyyn, itsenäiseen opiskeluun ja muuhun turhaan shaisseen, jota aidot miehet ei harrasta.


Telecaster"Kaikki valtion tuet pois tuolta sakilta. Käsi ojossa ollaan kyllä ottamassa , mutta eivät edes saa velvollisuuksiaan hoidetuksi. Säälittävää sakkia."
-Mutmutmut en mä saa mitään tukia tällä hetkellä muutenkaan :( Oon kai niin supersäälittävä."Eli haluaa suomeen avoimien ovien päivät. Kilpailu, että mikä maa saa eniten valloitettua suomen maaaluetta... :("
- Muutama totaalikieltäytyjä ja sivari mokaa koko suomen puolustuksen? Saa olla armeija aika kehnossa kondiksessa, jos meistä hipeistä on koko pas*a kiinni haha.


Näin toissa päivänä toista kertaa Lynyrd Skynyrdin"Imeköön kukkiaan. säälittäviä kurahousuja."
- Oon kurakakkapylly"Näin se isänmaalisuus lentää ikkunasta ulos..."
- Armeija = Isänmaallisuus 5/5"Aseistakieltäytyjiltä pitäisi poistaa äänioikeus, koska eivät ole valmiita ottamaan täyttä vastuuta tekemistään päätöksistä."
- Todellakin pitäisi poistaa äänioikeus juu'u. Eikun siis mitä helve**tiä olet tarkoittanut tuolla "en ole ollut valmis ottamaan vastuuta tekemistäni päätöksistä"?


Kumpulan Kasvitieteellisessä puutarhassa on lampi ja lammessa kultakaloja!


"Voiko enää turhanpäiväisempi liitto olla."
- Syrjäytyneiden hiekanhyvien liitto ois kova."Väärä uskoisten hippien liitto pikemminkin"
- Mulla on ikkulaudalla Siddhartha Gautama-patsas ja se vahtii, että venyttelen ja jumppaan kunnolla. Oon infidel!


Olin Vappuna ensiksi Harry Potter ja myöhemmin Rocky!


"Onko suomessa vieläkin M A M M A N P O I K I A ???"
- Onhan meitä!"Suomalaisiako? Sen verran juu että nauttii täällä nauttii olostaan, mutta ei valmiita puolustamaan omaa maataan. ottaa kyllä osaa muttei antaa... arvostus täys 0"
-Yoloooooswaag
Mun frendeistä lähes kaikki meni armeijaan ja se on täysin fine vaihtoehto. Musta jokaisen valinta on yhtä arvokas ja eniten mua ärsyttää se, että toisen päätöksiä dissataan - ja vielä aivan naurettavin perustein. Armeija tässä muodossa kun ei toimi ollenkaan - mielestäni on enemmän kuin ymmärrettävää jos syystä tai toisesta ei halua ottaa osaa tähän kustannustehottomaan leikkiin. Parhaimmillaan armeija antaa vaikka mitä, mutta toisille sieltä jää käteen vain ja ainoastaan tupakanpoltto.
   Ja c'mon. Kuinka lähellä me tällä hetkellä ollaan sotaa, joka käytäis rintamalla? Pretty fuckin' far away. Arvostetaan niitä, jotka menee armeijaan ja myös meitä vähemmistöä, jotka ovat toisen tien valinneet.

Mun lukijakuntaan kuuluu uskoakseni enemmän vasemman puoleisia herroja ja neitejä. Jos siellä on joku, jota mun pikkuprovosoiva teksti ärsyttää niin pahoittelen. Tämä teksti on kirjoitettu intuitiopohjalla ja näin ollen se on semi suodattamatonta. Ärsyttävät letkautukseni ei todellakaan ole tarkoitettu ihmisille, jotka ovat armeijan käyneet - letkautukset on niille, jotka pitävät meitä ei armeijaa käyneitä ihan kurahousuina haha.
Kauniita unia!
Itselläni on herätys jo 05.30. Hyiii.

- Mikko Pajukallio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti