sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Hassu Haaste!

Sain Aliinalta (neidin blogi) tälläisen blogihaastejutun, jossa mun täytyy kertoa 11 faktaa itsestäni, vastata 11 kysymykseen ja haastaa vielä joku uusien kysymyksen kanssa Muutama vuosi takaperin en olisi edes harkinnut ryhtyväni moiseen haastepelleilyyn, mutta musta on tullut somessa avoimempi ja oon nykyisin ensimmäisten joukossa kaikissa ihme muotijutuissa. Let's get this started!


Faktoja peliin!

1.  Mä haluaisin salaa leikata fledan lyhyeksi, mutten uskalla. Pidempi tukka on ollut osa mun identiteettiä jo ainakin 10 vuotta ja pelkään, että mulle iskisi identiteettikriisi jos fleda lähtisi. En mä haluaisi mitään siiliä, vaan sellaisen seksikkään rikotun poikatukan, mikä on kaikilla jäbillä romanttisissa lällärileffoissa. Nyt jos joku vinkuu siellä siihen suuntaan, etten saisi leikata mun tukkaa - koita olla kannustava tässä asiassa. En ole saanut juuri ollenkaa myönteisiä kannustuksia tähän uuteen lookkiin. Mua vähän harmittaa se. Vaikka näyttäisinki ehkä tolvanalta lyhyemmällä fledalla ni haluaisin silti kokea sen. Kyllä tukan voi aina kasvattaa takaisin, no panic darlings. Yritän itse aina kannustaa ihmisiä mieliteoissaan, vaikka hulluja toisinaan olisivatkin - antakaa mun olla hieman hullu edes kerran.

2.   Mä muutin juuri Munkkiniemeen. Oon ihan pähkinöinä, enkä millään malta odottaa, että pääsen näyttämään kuvia mun musiikkiluolasta. Se on kuitenkn hieman betavaiheessa sisustuksen puolesta ja julkaisen siitä kuvia, sitten kun se on valmiimpi. Mä oon niin tyytyväinen, Munkassa on hyvä budjata.


Munkan kauniit rannat! Frendin kanssa ostettiin kivasta kuppilasta kivat kaakaot!
3.   Oon alkanu soittamaan akustista skebaa paljon enemmän kuin ennen. Nyt kun mulla on akustisia soolokeikkoja usein, niin mulle on avautunut akustisen kitaran maailma hieman enemmän. Mä edelleen aion perustaa akustisen duon tässä tulevaisuudessa. Siitä tulee jotain niin siistiä. Mulla on akkarikappaleita valmiina ja luultavasti studioon lähden kesällä. Ehkä kohta uskallan puhua itsestäni jo artistina, mutta eka pitäisi keksiä nimi millä mainostani itseäni. Olisiko se vain "Mikko Pajukallio" ja ytimekkäästi pelkkä "Michael".   Nykyisin mun keikat kulkee nimellä "Mikko Goes Acoustic". Buukkasin juuri keikan kesälle, Esplanadin puisto here I come <3Nää photot on 2.4.2014 Arabian keikalta.
Teemu Stolt.Photo4. Löydettiin frendin nurkasta hänen vanha skedensä. Pakko oli dyyppaa sitä ja olihan ne taidot jotenki tallella! Pakko käydä tänä kesänä enemmän rullaamassa parkeis. Skedeys oli yläasteella mulle kaikki kaikessa. En halua, että se harrastuksena kuolee kokonaan pois.

Niko nappas tän mageen photon!

 5.  Oon välillä ihan pelkuri. Koitin olla rohkea ja uskaltautua kuvaamaan hylättyjä rakennuksia. En uskaltanut tosin pihoja pidemmälle. Kesällä porukalla mennään sitten kurkkaamaan, mitä tuonkin rakennuksen sisältä löytyy. Todennäköisesti vain likaisia ruiskuja ja hajonneita flindapulloja... Mä pelkään vaikka mitä. lentokoneilla matkustamista, tukehtumista koviin karkkeihin, tauteja yms. typerää. Onneksi usein voitan mun tyhmät pelot. Kyllä mä lennän lähes vuosittain lentokoneella, mutta kyllä se joka kerta on ihan kamalaa. Pelkään tukehtumista, sillä se on varmaan kuolintavoista kaikkein turhauttavin. Kuinka masentavaa on tukehtumishetkellä kelata, että mun odotettava hyvä elämä loppuu siihen kun otin liian monta merkkaria samaan aikaan suuhun. Samaan aikaan niin kamalaa ja niin lame. Kovat salmiakit on kyllä niin hyviä, että niitä tulee mussuteltua enemmän kuin mitään muuta herkkua.

Hylätty autokorjaamo


6. Mä halusin alunperin olla basisti, mutta frendini dissasivat mua siitä harrastuksesta niin paljon, että lopetin sen. Kitaraan tartuin vuosia myöhemmin. Mä oon katkera. Mä olin heikko ihminen ja toisten sanat oli voimakkaammat kun mun oma tahto. Edelleenkin ihmisten sanoilla on tosi vahva paino mun asioissa, mutta tosi tyhmää, että lopetin harrastuksena vain pienen vittuilun takia. Basistit on niin cool! Osaan soittaa bassoa nykyisin hyvin ja jos joku asiallinen bändi on basistia vailla, voisin sen pestin ottaa myös mielelläni vastaan.

7. Mulla on suvussa liikkunut jonkin verran kaljuuntumisgeeniä. Mulla on aina olluit korkea hiusraja ja pelkään, että se alkaa nousta tässä joku päivä. Mun faijalla tukka lähti nousemaan 25-vuoden  iässä ja sedillä sen jälkeen kun 30 napsahti tauluun. Toisilla miespuolen edustajilla mun suvussa taas fleda on pysynyt eläkeikään asti. Toivin niin kovasti, että mullakin pysyisi. Jos musta tulee Juice Leskinen 10 vuoden kuluttua, salee leikkaan kaljun ja otan sellaisen ruotsalaisen nolon kestoperuukin, joka vaihdetaan vuoden välein. Maksaa puoli donaa, mutta mut itsetunto ei salee kestäisi Juice Lookkia. Noh aika näyttää. Toivotaan parasta :)8. Mulla on mielestäni rumat hampaat. Ne on tosi pienet, joten en ikinä halua hymyillä niin, että hampaat näkyy. Mulla on todella "terveet" ikenet ja ne suojaavat "hyvin" hammasta. On kiva kuulla, että ikenet ovat hyvät, mutta verona siinä menee kaunis hymy. Mulle on sanottu, että ikeniä voisi "hiota", jolloin hampaat tulisivat enemmän esille ja hymy olisi kauniimpi, mutten ole lähtenyt leikkiin mukaan. Minusta menee jo hieman plastiikkakirurgian puolelle. Ehkä joskus.

Avasin juuri nutturan kun kuva otettiin. Katsokaa naamaani, katsokaa pieniä hampaitani. #Firsworldproblems


9.  Musta on alkanut kuoriutumaan pieni terveysintoilija. Mä oon ihan rookie tässä hommassa, sillä en osaa valmistaa erityisen monipuolista ruokaa ja aerobista liikuntaa harrastan vain kausittain. Oon silti erittäin fileissä, että oon motivoitunut panostamaan elintapoihini ja joskus aion vielä handlata kaikki terveen elämän salat.

Sängyllä ei saa pomppia.


10. Mä en pidä sitruunasta, mintusta, tummasta suklaasta, banaanista, moottoriteistä, piirretyistä kulmakarvoista, tonnikalasta.... Hmm muuten tykkään paljon asioista, esim kilteistä koirista!

Mun frendin koiran nimi on Rocki!


11. Mä käytän tietoisesti joitain sanoja väärin, tai lausun ja kirjoitan ne hieman erilailla kuin pitäisi. Muut sanoo skole, mä sanon skule. Muut sanoo tyyppaa, mä sanon dyyppaa. Muut hiffaa ja mä skiffaan. Käytän verbiä stögätä melkein missä asiayhteydessä tahansa. Kaikki, joiden kanssa hengaan paljon on täysin tottunut mun väänneltyyn kieleeni, mutta ei niin läheiset frendit aina korjailee mun puhetta. Mutta joskus mä oon myös oikeessa ja muut väärässä, lähes kaikki frendini sanoo Sörkkä, mutta se on Sorkka - for real! Itse tajusin vasta toissakesänä, että "Narikkatori" onkin Narinkkatori ja että fraasissa "än yy tee nyt" spiikataan kirjaimet "N Y T". Suomi on mainio kieli, mun tapa yhdistää kirjakieltä ja stadinslangia on oiva. Välillä puhun ystävättärestä ja välillä gimmasta. En kirjoittanut lukiossa äikästä kuin B:n. Mutta sen sijaan lyhyestä matskusta tuli Eximia.

Ja tässä Aliinalta saatuihin kyssäreihin vastaukset:

1. Jos saisit asua missä tahansa, missä asuisit?
- Tällä hetkellä haluaisin asua Isoroballa tai missä vain Punavuoressa, mutta jos en olisi niin stadi orientoitunut, haluaisin muuttaa Ruotsiin.

2. Unelmatreffini?
- Hmm öö. Fiksu, mukava ja nätti tyttö jos on seuralaisenani, niin samapa tuo, mihin miljööseen treffit sijoittuu. Romanttinen kuutamokävely olisi muikeaa, mutta kyllä filmtownista vuokrattu leffa ja löhösohva kuulostaa myös kivalta. Musta olisi ehkä kiva viedä leidiä ympäriämpäri Stadia ja käydä kivoissa mestoissa ja leikkiä piilosta Stockalla tai sitten vain kävellä rauhallisessa mestassa ja jutella.

3. Mikä vuorokaudenaika on paras?
-Apua en tiedä, ehkä klo 12.00. Silloin yleensä on safkis, oli sitten duunis tai skules.

4. Paras lapsuudenmuisto?
-Näitä on liikaa. Ehkä koko perhe lapinmatkalla joskus vuonna makkara. Olin silloin vaahtosammutinta hieman pidempi junnu ja elämä oli pelkkää hymyä.

5. Mistä aistista luopuisin?
- Haju

6. Kuvaile itseäsi neljällä sanalla?
-Kiva, reilu, muusikko, kirsikkatomaatti

7. Yksi haaveeni?
- Menestyä muusikkona

8. Kenet haluaisit tavata?
- Joko Kleopatran, sillä haluaisin tietää onko hän oikeasti kaunis, Jeesuksen, jotta voisin saada ehkä vastauksen ikuisuuskysymykseen tai Emma Watsonin, sillä se on todella nätti ja fiksun oloinen tyttö.

9. Suosikkiileffa?
- Blair Witch Project

10. Miten vietät vapaa-aikasi?
-Frendit, kitara ja ulkona hengailu

11. Lempi lautapeli?
-Rappakalja


Haastan Heidin, koska hän ainakin lukee blogiani.
Kyssärit on:

1. Jos smurffi huutaa metsässä, mutta kukaan ei kuule sitä - itkeekö se silti?

2. Jos sulla olisi käytössä kaikki maailman raaka-aineet. Millaisen drinkin tekisin itsellesi?

3. Tunteeko kalat rakkautta?

4. Millainen on sinun tämän hetken look?

5. Kuinka kasvissyöjä olet 0%-100%?

6. Mikä on toinen nimesi ja pidätkö siitä?

7. Suomen kielen kaunein sana?

8. Haluatko tatuointeja joskus?

9. Lempi urheilulajisi?

10. Lempi lastenleffasi?

11. Miksi se on hyvä, parempi paras eikä paras, parempi, parhain?

Huhhuh tulihan tästä valmista. Kiiruhdin duunista suoraan koneelle ja nyt kiiruhdan Alepaan! :)

41 kommenttia:

 1. Mä tajusin kans pari vuotta siten ton N-Y-T NYT jutun :D ja toi Narinkkatori juttu sama, sen kyl tajusin vast kaks viikkoa sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en siis ole ainoa :D Ohan noita muitakin, sanoin muinoin sädekaihdin, tarkoittaen sälekaihdinta. Joka päivä oppii jotain uutta, inhoan sanaa elämänkoulu, mutta onhan tää maapallolla dallailu vähän sellaista :)

   Poista
 2. hehe, savolaisena en stögää vaan tumppaan, mut tumpaanki sit aina kaiken jokapaikkaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha käytän stögäämistä silloin, kun auto sammuu liiallisen kytkimen noston seurauksena ja silloin kun juuri joku tumppaa röökiä. Mutta nykysin saatan muun muassa stögätä ikkunan kiinni, stögätä metrosta pois (poistua) tai stögätä styrkkarista nupit kaakkoon. Tosiaan aivan tyhmiä lauseita, mutta asiayhteydessä ne kaikki tajuaa :) Verbi, jolla 100 käyttötarkoitusta!

   Millai Savossa puhutaan? En ole koskaan käynyt. Sanooko ne siellä joskus "voe tokkiinsa", ainakin jossain päin Suomea sanotaan niin :D

   Poista
  2. Joo ihan tuttua, "tumppasit sit autos sakkopaikalle, tumppasin vaan paikanpäälle ilmottamatta, tumppaahan tänne sitä kahvii...."
   Mut joo, vanhukset saattaa sanookkin :-D

   Näi esimerkiks meillä on normaalii sannoo et:
   saada= suaha
   syödä=syyvä
   juoda=juuvva
   Sätkäpussi=röpöt
   haarukka=huarukka
   nähdä=nähhä
   katsoa=kahtoo
   katsellaan=kahellaa

   Telekkari, kaukosiädin, heleposti, tokenoo, pelekästään.... Tähän tyyliin hehehee voi kun rakastan savvoo!

   Poista
  3. Onpa jännän kuuloista, elämme aivan toisessa ulottuvuudessa. Onneksi kirjakieli on yhteinen niin onnistuu meidän välinen kommentointi :D Mä kuulostan savolaiselta silloin kun mulla on kuuma keitetty peruna suussa. "Voiho johu anhaa vehhä?

   Meikä käyttää noista muotoja:
   Syödä = skruudaa
   Katsoa = tsiigaa
   Juoda = kaataa/kumota
   Hehhee stögää himan fönäri posee, ettei fögelit pygee inee

   Poista
 3. Vautsi, oon ylpee susta :D Mut hei, onko mahdollista että vastaat vielä yhteen kysymykseen jota oon miettiny. Mikä vuosi oot syntyny? :D Häiritsee, jos en saa selville haha.

  ps. Ollaan samiksiii eximian suhteen matikasta. jee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon vuosimallia 92. Heinäkuussa täytän 22. Huhhuh olen jo aika vanhus, ilman tota pientä parran puolikasta näytän 16 vuotiaalta. Sillai on kiva olla nuorekas, mutta ikävää kun multa kysytään aina paperit kaikkialla, mutta mun 18-vuotiaat frendit kävelee aina ilman peiffien tsekkausta baareihin. :---Ddd

   Matikka on kyllä ihan kuolettavan tylsää, olisin mielummin halunnut psykologiasta tai maantiedosta sen E:n, Samixii! ;)

   Poista
  2. Eli siis samaa vuosimallia kun meitsi. Mulla on sama juttu, että mua luullaan aina 16 vuotiaaks kaikkialla, ehkä se on sit hyvä juttu vanhempana :D

   Poista
  3. Se on kätevää, ainakin just gimmat yleensä diggaa näyttää nuoremmalta kuin on, tai ainakin kaikissa kosmetiikkamainoksissa puhutaan kuinka joku tuote "nuorentaa ihoa". Sulla on etulyöntiasema, jos oot nuorekas :)

   Poista
 4. oot kyl mahottoman komee (: ja se lyhyt tukka ainaki mun korvaa kuulostais kivaisalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tässähän ihan punastuu, kiitos kauniista sanoista :) Oon iloinen, että kannustat mua tässä tukkajutussa, saa nähdä milloin uskallan toteuttaa suunnitelman, Sinä olet kivaisa!

   Hyvää kevättä :j

   Poista
 5. Sörnäinen on Sörkkä, Sörkkä taasen on Sörnäisten vankila. Siltikin sanon aina Sörkkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teemu se on Sörkka, aina :D Sama kuin monien snägäri on oikeasti snagari!

   Poista
 6. Mullakin on pienet hampaat. Oon saanu mieheltä lempparinimen naskalihammas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, onpa kelju nimi :D Etsippäs miehestäsi joku ns "pikkuvika" ja keksi hänestä yhtä kenkku nimi! Aurinkoista kevättä Noora!

   Poista
 7. Hyvä, mulla on kohtalotoveri! :D Munki hampaat on jotenki tosi karmeet, enkä pysty hymyilee missää kuvis sillee niinku kunnolla. Mut sun hampaat on kyl kivemmat kun mun, sen mä voin taata! :) Ja kyl se fleda sopis sulle, kannattaa kokeilla ja jos ei oo hyvä, niin nopeestihan ne hiukset kasvaa, ku vedät sinkkiä! :D Vai olikse sittenki joku muu, joka nopeutti hiusten kasvua? :DD Täytyy kyl sanoo, että sulla on mahtava blogi, haluisin ite pitää samanlaista, mutta mulle vois nopee tulla sellanen olo, että ei, olen tyttö ja mun täytyy pitää just jotai muotiblogia. :D Muthei, ilosia kevään (vai onks nyt jo peräti kesä) jatkoja! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en ole yksin ongelman kanssa, mukava kuulla :D Se on kyllä totta, että kyllähän se tukka kasvais takaisin, mutta silti olis ikävää jos näyttäisin ihan tyhmältä ja sitten kun sitä tukkaa alkaa vasta kasvattamaaan, ni silloin vasta tyhmältä näyttää - ja juu Sinkki saattoi olla se aine joka nopeuttaa. Juon Novelle Sinkki + E kuplavettä aika usein, täytyy juoda vielä useammin ehkä.

   Kukaan ei voi päättää millaista blogia kirjoitat. Kirjoita juuri sellaista kuin haluat. Sun täytyy saada sellainen ajatusmaailma, että kirjoitat blogia itsellesi, et muille. Silloin sulla ei ole standardi blogifilleriä ja blogista tulee omaperäinen. Sukupuolelle ei ole (ei ainakaan saisi olla) mitään väliä siinä, että millaista blogia kirjoittaa. Musta on paljon mielenkiintoisempi lukea massasta poikkeavia blogeja. Blogin alottaminen on vähän hankalaa, mutta kyllä siitä muodostuu juuri se omanlainen sitten lopuksi. Suosittelen, että heti kun ole psyykannut itsesi ja luotat itseesi kirjoittajana - aloita blogi :)

   OIkein kaunista kevättä sinne!

   Poista
 8. Laitoit postaukseen että Sörnäinen on "Sorkka", mutta kommentissa mainitset sen olevan "Sörkka". Ihan selvennykseksi, kumpi on oikein?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha puhdas typo :D sellaista muotoa kuin "sorkka" en ole ikinä kuullut. Sorkka on vain sioilla jaloissa. Oikea muoto minusta on siis Sörkka, ja yleisempi muoto on sörkkä. Mun pitää palkata joku teistä tarkkasilmäisistä lukijoista tarkastamaan kaikki kirjoitusvirheet ja toistot näistä postauksistani.

   Poista
 9. Leikkaa hiukset jos haluat, ite kuitenki kannustat muita omiin mielipiteisiin mut sit annat muiden mielipiteiden vaikuttaa suhun vaikka kovasti sanot muille että näin ei pitäis tapahtua, että muut ei saa sanoa sulle mitä sun pitäis tehdä. Hiukset kasvaa aina takasin joten miksi ei?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Katsohan neitiseni/herraseni Mulla niinkuin monilla muilla on toisinaan joissain asioissa se ongelma, että muiden mielipiteillä on liiankin suuri merkitys. Esim. aikaisemmin mainittu tekstin pätkä, kuinka muiden painostus sai minut lopettamaan basson soiton. Muita saa neuvoa/kannustaa, vaikkei itse toimikkaan aina sanojensa/suositustensa mukaan. Kehotan ihmisiä tekemään juuri niinkuin itse haluaa, sillä itsensä toteuttaminen on minusta tärkeää ja arvostan sitä ominaisuutta ihmisissä. Kyllä tupakkaa polttava voi kannustaa nuoria olemaan polttamatta - tässä on kyse vähän samasta :)

   Huumorimielen sanonta "älkää tehkö niinkuin minä teen vaan tehkää niinkuin minä sanon" on ihan validi joissain yhteyksissä, juuri esim. röökin kohdalla :D

   Hiukset tosiaan ovat uusiutuva luonnonvara, mutta ne kasvaa kyllä semi hitaasti. Naispuoliset frendini ovat muinoin kyyneleitä vuodattaen valittaneet kun kampaaja onkin leikannut 5 cm liian paljon fledaa pois. Aina lohduttelen, että kyllä se tukka takaisin kasvaa, mutta se silti sillä hetkellä harmittaa. Ja jos näyttäisin tyhmältä, harmittaisi varmaan minuakin. Tuskin itkisin, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Itkeminen on suotavaa!

   Poista
 10. Sähän voit alottaa bassonsoiton uudelleen milloin vaan, koskaan ei oo liian myöhästä. Hiuksetkin voit leikkaa esim. niin, että eka leikkaat jonkun verran pois ja mietit et haluutko siitä sit vielä lyhyemmäks. Eli siis pikkuhiljaa leikkaisit, tai sit vaan kerralla kaikki, mut jos vähitellen niin kasvaa nopeemmin takas, jos ei sittenkään halua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on basso ja soittelen sitä säännöllisesti. Pointti on se, että jos olisin aina säännöllisesti soittanut bassoa - olisin melkoinen guru :)

   Oon käyttäny kitarakamoihin varmaan yli 4500 e yhteensä, kyllä se nyt toistaiseksi on mun number1 harrastus.
   Niistä en luovu.

   Joo funtsin itse kans ottaa aluks vaikka 12.5 cm pois, mut tavallaan samalla vaivalla vois ottaa sen 20 cm. Mä elän jännän äärellä tällä hetkellä. :)

   Poista
 11. Voi, mitä kaikkea ihanaa pientä nippelitietoa sinusta! 😊

  Oon tässä viime aikoina huomannu että sun blogistas on saanut aivan järjettömästi positiivista energiaa ja pieniä salaisia hymyjä aikaseksi.
  Tän kaiken oman paskan keskellä!

  Tätä on vaan niin ihana lueskella! 😍😘
  KIITOS! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista Jenna :) olen onnistunut blogin suhteen, jos se tuottaa toiselle mielihyvää ja antaa energiaa. On taito löytää pieniä mukavia asioita silloinkin kun vastoinkäymiset painavat päälle, mutta onneksi osaat löytää ilonpilkahduksia arjen asioista.

   En kirjoita blogia vain itselleni, vaan myös sinunlaisille ihmisille :)

   Poista
 12. Voi voi, letti poikki vaan! :) Mulla oli paria pientä polkkatukkavaihetta lukuun ottamatta lukion loppuun asti ja vielä vähän sen jälkeenkin piiiiiitkät hiukset, kunnes tuumasin kampaajalle, että nyt saa riittää. Ja niin se pehko sitten lähti, ja olin tosi tyytyväinen! Tuli pelkkiä kehuja, vaikka oon nainen ja mun pitkiä hiuksia aina ihasteltiin. Nyt on taas kasvatusvaihe menossa, koska kaipaan vaihtelua, mutta en oo silti hetkeäkään katunut sitä, että sen lyhyen mallin joskus pyysin. Niin että rohkeesti vaan lyhentämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja rohkaisevista sanoista Riikka! Tälläiset kommentit kyllä tekee sellaiset vibat, että voisi samantien mennä parturiin, mutta sitten kun idea siirtyy suun Lyhytnitelmasta toteutusvaiheeseen niin iskee pieni paniikki :D Keräilen tässä nyt rohkeutta, että milloin uskaltaisin lyhentää ja kuinka paljon. Lyhyt tukka on kyllä nätti tytöillä! Emma Watson ja Natalie Portman ovat nättejä kuin mikä, eikä Miley Cyruskaan pahalta näytä.

   Oikein hyvää kevättä!

   Poista
 13. Tukkasuunnitelma kuulostaa just hyvältä, vaikka nykyinenkin lettisi on tosi cool :) Sulle varmasti sopisi lyhyempikin malli! Itselläni on kanssa pikkuhampaat JA niiden lisäksi vielä kulmahampaat on sellaiset vampyyrimäiset :D Ei kauheesti huvita esitellä kuvissa niitä!

  Olen pahoillani mutta mua nauratti kovasti tuo merkkareihin tukehtuminen. Pelkään itsekin kovasti että tukehdun herkutellessa, tosiaan hieman lame tukehtua vaikka Sirkus-Aakkosiin..
  Hyvää kevättä Mikolle kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neiti/herra Anonyymi! Kyllä juu pitkä tukka on saanut kehujas myös ja siksi olisikin sääli lupua siitä :D Haha mun mielestä vampyyrihampaat olis puolestaan niin mageet, niitä esittelisin ihan mielelläni kaikille!

   "Merkkari oli alun perin Chymoksen 1970-luvulla Merirosvoraha-nimellä lanseeraama makeinen, joka poistui myynnistä 1980-luvun lopulla niiden kokoon liittyneen tukehtumisvaaran vuoksi" - Wikipedia

   Nykyisin ne on pienempiä, mutta silti ne on kuumottavin tukehtumiskarkki - eikä sirkus-aakkosetkaan kuulosta kivalta tavalta päättää lyhyt taipaleemme tässä maailmassa.

   Hyvää kevättä Anonyymille myöskin! :)

   Poista
 14. Tukka on kasvava luonnonvara, jos haluat leikata ni napsase poikki vaan! Tää sun blogi on kyl mielenkiintonen, tykkään sun kirjotustavasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se onkin, mutta vallan hitaasti kasvava :D Fleda kasvaa (oliko se nyt) keskimäärin 12 cm/vuosi. Elikkä jos haluaisin kasvattaa sen takaisin, niin kyllä siinä muutama hetki menisi. "Riskejä" kannattaa kyllä ottaa ja siksi heti tarpeeksi rohkeutta saatuani, parturiin käy matkani. Mukava kuulla, että kirjoitustapani miellyttää! Mulla on tälläinen oma mikkomainen flow tässä kirjoittelussa. Oikein aurinkoista kevättä sinulle! :)

   Poista
 15. Eksyin tänne sun blogiin Heidin blogin kautta ja voisin kyllä jäädä seurailemaan :D Olet sitten jopa neljäs mies jonka blogia luen! Mulle kelpaa vain harvat ja valitut, haha :D

  Tykkään sun hiuksista kun ne on nutturalla mutta muuten miehet pitkillä hiuksilla ei kyllä iske joten suoraan sanoen käsken sua kokeilemaan lyhyttä mallia! Näytät pitkillä hiuksilla vähän Rauli Baddingiltä :D

  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo olen uniikki wuhuu! Neljäs on kunnianumero, kiitän Maria :)

   Haha noniin ensimmäinen, joka on kriittinen pitkän tukan suhteen, mainiota! Lyhyt malli tulee sitten kun uskallan - jänskättää vielä leikata, mutta eiköhän ennen kesää :)¨

   Voi ei Rauli Badding ei ole hyvännäköinen, miellyttävä lauluääni, mutta ei kovin karismaattinen. En halua olla Badding ;(

   Aurinkoista kevättä sinulle!

   Poista
 16. Mä en ehkä sinuna raaskis luopuu tost tukasta D:
  Tulee jotenki mielee nuori Axl noist kasvonpiirteistäki ja noi hiukset vaa sopii niin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me eletään jänniä aikoja ystäväiseni neiti/herra Anonyymi :)
   Toivottavasti et järkyty sitten kun multa tukka lyhenee. Hmm ensimmäistä kertaa mua on sanottu Axlin näköiseksi, kiitos kohteliaisuudesta :)

   Poista
 17. Nyt minä kannustan sinua! Anna mennä pätkäse lyhkäseks vaikka pitkä passaa sulle hyvin, mutta uskoisin että lyhyt myös! Itellä on ollu sama tilanne oli takapuoleen asti hiukset leikkasin ne heti iha lyhyeksi enkä kadu että tein niin oli mukavaa vaihtelua 8) nyt taas sitten kasvatan pitkää ja melkein puoliselkään asti ollaan päästy että kyllähän se kasvaa nopeasti takaisin jos pitkää mielii taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiios neiti Nella kommentistasi! Haha sun kohdalla muutos on ollut snadisi räikeempi, mulla kun fleda ei vielä tee tuttavuutta ihan takapuolen kanssa. Eikö niin pitkä tukka ole todella epäkäytännöllinen, vai piditkö sitä ikinä auki? :D Mulla jo tämä näinkin lyhyt tukka on suussa ja vetoketjussa kiinni. Ja tuolilta jos ryhti heikkenee niin tukka jää jotenkin ikävästi puristamaan. Olet mainio, kun noin rohkean teon onnistuit tekemään.
   Oikein aurinkoista kevättä Nella, muista ostaa vappuna iso vappupallp :j

   Poista
 18. Joo se oli aika hurja ja en vielä kertonut siitä kellekkään niin ihmisten ilmeet oli aika priceless ku näkivät mut :D! Olihan se epäkäytännöllinen ku näin jälkeenpäin miettii laittaminen oli nii vaikeeta ja se vaa tahtoi roikkua suorana ja kauheana! Nyt ite tykkäilen paljon enemmän ku on puolipitkää ja paljo paksummat nii kivempi laitella ja sopii mun kuoppanaamaanki paljo paremmin :) Samoin sulle aurinkoista kevättä ja kyllä vappupallot on must ! 8) ja näin loppuun oot ehkä yks mielenkiintoisimmista mies bloggaajista mitä tiedän oon seuraillu jo jonkin aikaa keep it up!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mä oon pitäny tästä tukka-asiasta isoa haloota, mutten silti vielä ole uskaltanut parturiin :D Kyllä kaikki hiusmallit sopii kaikille, kuhan siihen tottuu :) Haha mulla on juuri päinvastoin kovera naama, saa luvan sopia silti lyhyempi malli!

   Hei kiitos kauniista sanoista! Kyllä mä tätä blogia kirjoitan jatkossakin, mutta nyt on ollut hiljaisempaa tän kanssa, sillä en omista tällä hetkellä kunnollista konetta. Ei mitään millä käsitellä kuvia tai millä jaksaisi kirjoittaa pidempää tekstiä. Uusi kannettava on kyllä hankinnan alla niin sitten jatkuu taas ahkera postaaminen!

   Ps. Ihanaa kuulla, että blogini on mielenkiintoinen. Itse kun en koe olevani kovin :j Kiitos Nella!

   Poista
 19. Myönnä, sun bloginimes tulee sun nimestä. LuMIKKO avaruudessa

  VastaaPoista